Hascotech is een in Nederland gevestigde groothandel in spelaccessoires en elektronica, evenals de officiële distributeur van het populaire spelmerk GameSir.

 

gamesir logo

De belangrijkste activiteit van onze organisatie is om onze klanten te voorzien van de juiste producten en accessoires zoals vereist. Omdat we al jaren met deze sector te maken hebben, hebben we uitgebreide kennis van wat te doen. Ook weten we aan welke kwaliteitseisen onze producten moeten voldoen. 

Door jarenlange samenwerkingen met vaste fabrikanten hebben wij een goede onderhandelingspositie gecreëerd voor onszelf. Om deze reden kunnen wij producten van de hoogste kwaliteit inkopen tegen de beste prijzen. Hier profiteren niet alleen wij van, maar ook onze klanten. 

 

Wij staan voor u klaar

Op de best mogelijke manier te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dit bereiken we door eerlijk advies, de beste prijzen en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

 

Kwaliteitscontrole

Wij schakelen rechtstreekst met de fabrikanten van onze producten. Hierdoor kunnen wij invloed uitoefenen op de kwaliteit. Al onze producten worden voor levering getest en gecontroleerd op eventuele fabrieksfouten en/of beschadigingen. Bij aankomst in ons magazijn en bij verzending aan de klant controleren wij onze producten nogmaals op mogelijke afwijkingen.

 

Samenwerken

Samenwerken door eerlijk advies te geven en mee te denken met onze klanten.

 

Duurzaam

Repareren in plaats van verkopen om de wereld nog duurzamer te maken. 

 

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid door alleen producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn een officieel bedrijf en staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. U kunt ons KVK-nummer, die onderaan staat, opzoeken in het handelsregister. Daarnaast kunt u onze reviews op webwinkelkeur bekijken van mensen die al een keer bij ons hebben besteld.

 

KvK-nummer: 78514274

 

Hascotech is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 02-07-2021 is Hascotech door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Hascotech voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Hascotech onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Hascotech te kopen.