BETAALMETHODES


Hascotech stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op internet. Vandaar dat we gebruik maken van een ‘secure server’ waarin uw betalingsgegevens gecodeerd worden opgeslagen. Dit betekent dat al uw betalingsgegevens die u doorgeeft om de betaling te verrichten, volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden. U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. 

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan.

 

Betaalinformatie Hascotech

 

  1. iDEAL (voor Nederlandse klanten)
  2. Bancontact (voor Belgische klanten)
  3. Paypal
  4. Creditcard
  5. Sofort Banking
  6. Achteraf betalen met Klarna

 

*Het betalingssysteem waar wij mee werken heet Mollie. U ziet op uw bankafschrift dat u een betaling heeft gedaan aan Hascotech.

 

Direct na je bestelling via onze webshop ontvang je per e-mail je factuur met gespecificeerde BTW. Deze factuur vind je ook in ‘Mijn Account’.

Al onze prijzen zijn inclusief btw en deze btw-heffing dient iedereen te betalen. Btw-vrij kopen is dus niet mogelijk. Wij leveren uitsluitend aan particuliere afnemers. Er vinden geen intracommunautaire leveringen plaats.

Controleer je gegevens goed voordat je een bestelling plaatst. Voor geplaatste bestellingen kunnen wij de factuurgegevens niet meer wijzigen. Je factuur blijft dus dezelfde gegevens houden die je bij het plaatsen van de order hebt doorgegeven. Dit heeft zowel een technische als een juridische achtergrond om fraude te voorkomen, gebaseerd op voorwaarden van de Belastingdienst.

 

Betaalmogelijkheden:

 

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO Bank, ASN Bank, Rabobank, Van Lanschot Bank, ING, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS (Regio) Bank? Dan kunt u zonder speciale software en gratis gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

iDEAL is snel, simpel en zeer veilig. Betaal online via uw eigen bank zonder special software. Om te betalen met iDEAL heeft u toegang nodig tot uw eigen internetbankieren pagina. Houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO Bank e.dentifier, Rabobank Random Reader, Easykey voor Friesland Bank, identifier voor Triodos Bank, TAN-code voor ING of uw digipas voor ASN Bank en SNS (Regio) Bank - bij de hand om te kunnen betalen.

 

Mistercash/Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en nog snel ook. Zodra u voor deze methode kiest en uw kaartnummer en vervaldatum heeft ingevuld wordt u automatisch naar een pagina gestuurd van uw vertrouwde bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een wachtwoord.

 

Paypal

Bij Hascotech kunt u ook gewoon betalen via PayPal. Een online Paypal-rekening is eigenlijk een soort digitale portemonnee. Een veilige en vooral handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren voor eenvoudig gebruik bij alle online betalingen. U hoeft niet langer meer te zoeken naar creditcardgegevens of random readers. Het enige wat u nodig heeft om te betalen met PayPal is je e-mailadres en PayPal wachtwoord. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van PayPal zelf.

 

Creditcard

Sinds kort hebben wij een nieuwe betalingsmethode. Creditcards van Visa, Meastro en Mastercard. U kunt nu heel makkelijk afrekenen met uw eigen creditcard. Dit gebeurd uiteraard allemaal beveiligd via SSL.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

 

Klarna

Onze betaalmethoden maken het winkelen in onze webshop nog leuker. Met Klarna betaal je je aankoop nu of tot 30 dagen later.

Als je kiest voor betaal later, biedt Klarna u de mogelijkheid om 30 dagen nadat uw bestelling is verzonden te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst aan u is geleverd of beschikbaar is gesteld. Wij dragen onze vordering op u over aan Klarna Bank AB. Klarna stuurt u een betaalinstructie zodat u direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun u klarna.com bezoeken.

 


Terugbetaling

 

Bij retourzendingen betalen wij u terug zodra het product bij ons aangekomen is. Bij annulering van uw bestelling zullen wij u direct terugbetalen. De manier waarop wij u terugbetalen ligt aan de manier waarop u betaald heeft. Via iDeal? Dan storten wij het terug op uw bankrekening. Via PayPal zal dit teruggestuurd worden naar uw PayPal rekening etc. 

Als u een terugbetaling aanvraagt bij ons is het altijd handig om alsnog even uw bankrekeningnummer, PayPal of creditcard gegevens door te geven. Zo kunnen wij er direct werk van maken. Heeft u geen terugbetaling ontvangen na 3 werkdagen? Neem dan contact met ons op.

 

Let op!

Controleer je gegevens goed voordat je een bestelling plaatst. Voor geplaatste bestellingen kunnen wij de factuurgegevens niet meer wijzigen. Je factuur blijft dus dezelfde gegevens houden die je bij het plaatsen van de order hebt doorgegeven. Dit heeft zowel een technische als een juridische achtergrond om fraude te voorkomen, gebaseerd op voorwaarden van de Belastingdienst.