• Vandaag besteld, morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven dan 50 euro

RETOURNEREN EN RUILEN


U bent op deze pagina omdat u een artikel wilt retourneren.

Jouw bestelling is met de grootste zorgvuldigheid verwerkt. Niet helemaal blij met je aankoop of is er iets niet in orde? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij HascoTech mag je jouw producten binnen 14 dagen gewoon retourneren of ruilen. Lees hieronder verder hoe het retourneren in zijn werk gaat.

 

Retourneren

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hascotech.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

*Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 


Ruilen

 

Wil je het product ruilen?

Dat is zeker mogelijk, mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hascotech.nl of bel +316 34174565.

 

Verkeerde bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via +316 34174565. We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

 

Restitutie

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na het aanmelden van het retourproduct via het retourportal. Dit betekent uiterlijk binnen 14 dagen, bij aantoning dat de product(en) zijn teruggestuurd. Als producten beschadigd worden teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Let op: 

Zorg er altijd voor dat je de track & trace code goed bewaart om je retour te kunnen traceren.

 


Herroepings Formulier

 

Europees recht verplicht ons dit herroepingsformulier beschikbaar te stellen. Je kunt dit formulier dan ook gebruiken om aan te geven dat je binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen van je aankoop bij Hascotech af te zien.

Formulier voor herroeping:
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u binnen de zichttermijn de overeenkomst wilt
ontbinden).

 

Herroepings Formulier Hascotech
Word – 82,0 KB