• 📦 Vandaag besteld, morgen in huis
  • 🕝 14 dagen bedenktijd
  • 🚚 Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50 euro

RETOURNEREN EN RUILEN


U bent op deze pagina omdat u een artikel wilt retourneren.

 

Jouw bestelling is met de grootste zorgvuldigheid verwerkt, maar is er iets mis en ben je niet helemaal tevreden? Dat kan natuurlijk gebeuren. 
U kunt uw product binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren of ruilen.

Lees hieronder meer over hoe retourneren werkt.

 

Retourneren

 

Het retourbeleid is 14 dagen vanaf de levering van het ontvangen pakket. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Voor een vlotte en traceerbare retourzending is de eenvoudigste manier om je retour online te registreren! Log via onderstaande knop in op ons retourportaal met het ordernummer en je e-mailadres en laat ons weten wat je wilt retourneren en waarom door het hierroeping formulier in te vullen. Zodra je je retour via het portaal hebt aangemeld, volg je de instructies voor het verzenden van je retourzending.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hascotech.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

*Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Retourinstructies:

1. Meld je retour aan op ons Retourportaal door op onderstaande knop een retour zending aanmelden te klikken

2. Het verzendlabel kunt u downloaden via de Retourportal

3. Na ontvangst zal Hascotech de retour verwerken wat maximaal 5 werkdagen duren

4. Indien de retour is goedgekeurd wordt bedrag teruggestort aan de klant. Dit gebeurt met dezelfde betaalwijze als de aankoop. Het kan 1 tot 2 werkdagen duren voordat het bedrag gestort is.

 

 

Formulier voor herroeping:
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u binnen de zichttermijn de overeenkomst wilt
ontbinden).

Herroepings Formulier
Word – 83,5 KB

Ruilen

 

Wil je het product ruilen?

Dat is zeker mogelijk, mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@hascotech.nl of bel +31 6 34174565.

 

Verkeerde bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via +31 6 34174565. We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

 

Restitutie

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na het aanmelden van het retourproduct via het retourportal. Dit betekent uiterlijk binnen 14 dagen, bij aantoning dat de product(en) zijn teruggestuurd. Als producten beschadigd worden teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Let op: 

Zorg er altijd voor dat je de track & trace code goed bewaart om je retour te kunnen traceren.